ОБАВЕЗНО ПРОБАЈТЕ
Иде савршено уз ПЕЧЕЊЕ - Ускршњи УМАК Милице Милше готов је за ТРЕН, а укус изванредан
Популарна глумица заједно са супругом обожава да спрема разне специјалитете. Овај пут је осмислила заита посебан, а преукусан ускршњи умак који је као створен да га послужите уз месо.
Тешко је рећи ко се боље сналази у кухињи, Милица Милша или њен супруг Жарко Јокановић. Обоје воле тај кутак и прави су мајстори, а сваки специјалитет им „полази за руком“ јер је главни састојак – љубав, која је, као што одавно знамо, главни састојак њиховог живота. Једном приликом глумица је открила да воли здраве салате пуне поврћа и азијска јела, али и она која су припремале њене мама и бака.
То је била права, домаћински богата трпеза, каже. И она често укућане изненади неким раскошним оброком, а за предстојећи празник предлаже један посебан додатак ‒ укусни умак. Лако се припрема. Пробајте!
Састојци
‒ 1 мања теглица рена
‒ 300 мл мајонеза
‒ 1 милерам
‒ 2 чена белог лука
‒ 3 кашике першуна
‒ 8 куваних јаја
‒ млади лук
Помешајте рен, мајонез и милерам. Додајте ситно исецкан першун и бели лук. Смесу сервирајте у плићу посуду, па на њу ставите половине куваних јаја. Све поспите сецканим младим луком.
Умак сервирајте са месом или печењем.
Србија Данас, Аутор: Милан Петровић, Hello магазин, Пренела: Ј.Ш.