КРОМПИР НА ЗДРАВ НАЧИН: Споља хрскав, а унутра мекан КО ДУША - БЕЗ ПРЖЕЊА И ГРАМА УЉА по Бакином рецепту (ВИДЕО)
16.02.2022.
08:19
Коментари (0)
Стално ћете га правити
Незаобилазан прилог уз свако јело је кромпир, у сваком облику.
Печен, куван, пржен - волимо га колико год био (не)здрав. Ми вам доносимо рецепт како да га припремите на мало здравији начин, а да притом укус буде као да је пржен, па и бољи.
МОЖЕ У МАНЕКЕНКЕ БЕЗ ДИЛЕМЕ! Даница Максимовић показала ТЕЛО У 69. ГОДИНИ - изгледа као ЗВЕР! (ФОТО)
МОЖЕ У МАНЕКЕНКЕ БЕЗ ДИЛЕМЕ! Даница Максимовић показала ТЕЛО У 69. ГОДИНИ - изгледа као ЗВЕР! (ФОТО)
ОТКРИВЕН НОВИ СМРТОНОСНИ ВИРУС! Болест напада све УНУТРАШЊЕ ОРГАНЕ и веома се БРЗО ШИРИ, ово су СИМПТОМИ
ОТКРИВЕН НОВИ СМРТОНОСНИ ВИРУС! Болест напада све УНУТРАШЊЕ ОРГАНЕ и веома се БРЗО ШИРИ, ово су СИМПТОМИ
ХИТАН АЛАРМ ЗА ЛЕКАРА! Претерана маљавост код жена може указивати на ОВАЈ ОЗБИЉАН ПРОБЛЕМ
Потребно је:
- 500 гр кромпира
- 1 кашичица слатке паприке
- мало чилија
- 2 кашике кукурузног брашна
- 1 кашика хлебног брашна
- 1 кашичица белог лука гранула
- пола кашичице бибера
- 1 кашичица сувог зачина
- мало тимијана
- сецкан першун суви
- маслиново уље
Припрема:
Кромпир очистити и исећи на тање кришке. У чинију сипати оба брашна, додати паприке, белог лука, бибер,зачин,тимијен,першун и све измешати.
Сипати кромпир у већи најлонску кесу и сипати зачин преко, затворити и добро измешати окрећући наопако и трести кромпр да зачин се залепи на кромпир. Тепсију обложити пек папиром и премазати уљем.
Кромпир распоредити тако да кромпир да се не додирују један другог.