ЗДРАВО И УКУСНО! Савршено печена, мекана и сочна ПИЛЕЋА ЏИГЕРИЦА са луком по БАКИНОМ РЕЦЕПТУ (РЕЦЕПТ)
21.07.2022.
09:06
Коментари (0)
Прсте да полижеш
Потребно је :
- 1 главица црног лука
- 400 гр пилеће џигерице
- 2 чена белог лука
- со, уље
УЖИНА ЗА МРШАВЉЕЊЕ: Ким Кардашијан открила рецеп за СУПЕРЗДРАВ ОБРОК, садржи пуно протеина и влакана (ВИДЕО)
УЖИНА ЗА МРШАВЉЕЊЕ: Ким Кардашијан открила рецеп за СУПЕРЗДРАВ ОБРОК, садржи пуно протеина и влакана (ВИДЕО)
ПУТИНОВ "КРВАВИ ЕЛИКСИР" НАЈСКУПОЦЕНИЈИ ЛЕК НА СВЕТУ: Изненадићете се од КОЈЕ ЖИВОТИЊЕ се прави и шта све ЛЕЧИ!
ПУТИНОВ "КРВАВИ ЕЛИКСИР" НАЈСКУПОЦЕНИЈИ ЛЕК НА СВЕТУ: Изненадићете се од КОЈЕ ЖИВОТИЊЕ се прави и шта све ЛЕЧИ!
Припрема:
УЖИНА ЗА МРШАВЉЕЊЕ: Ким Кардашијан открила рецеп за СУПЕРЗДРАВ ОБРОК, садржи пуно протеина и влакана (ВИДЕО)
ПУТИНОВ "КРВАВИ ЕЛИКСИР" НАЈСКУПОЦЕНИЈИ ЛЕК НА СВЕТУ: Изненадићете се од КОЈЕ ЖИВОТИЊЕ се прави и шта све ЛЕЧИ!
Џигерицу исећи по жељи, може и цели комади. На уљу продинстати 10 минута па је пустити да се запече и посолити. Извадити па у ту масноћу убацити лук на ребарце као и бели лук.
Пржити минут два. па прелити џигерицу. Служити топло.