ZDRAVO I UKUSNO! Savršeno pečena, mekana i sočna PILEĆA DŽIGERICA sa lukom po BAKINOM RECEPTU (RECEPT)
21.07.2022.
09:06
Komentari (0)
Prste da poližeš
Potrebno je :
- 1 glavica crnog luka
- 400 gr pileće džigerice
- 2 čena belog luka
- so, ulje
UŽINA ZA MRŠAVLJENJE: Kim Kardašijan otkrila recep za SUPERZDRAV OBROK, sadrži puno proteina i vlakana (VIDEO)
UŽINA ZA MRŠAVLJENJE: Kim Kardašijan otkrila recep za SUPERZDRAV OBROK, sadrži puno proteina i vlakana (VIDEO)
PUTINOV "KRVAVI ELIKSIR" NAJSKUPOCENIJI LEK NA SVETU: Iznenadićete se od KOJE ŽIVOTINJE se pravi i šta sve LEČI!
PUTINOV "KRVAVI ELIKSIR" NAJSKUPOCENIJI LEK NA SVETU: Iznenadićete se od KOJE ŽIVOTINJE se pravi i šta sve LEČI!
Priprema:
UŽINA ZA MRŠAVLJENJE: Kim Kardašijan otkrila recep za SUPERZDRAV OBROK, sadrži puno proteina i vlakana (VIDEO)
PUTINOV "KRVAVI ELIKSIR" NAJSKUPOCENIJI LEK NA SVETU: Iznenadićete se od KOJE ŽIVOTINJE se pravi i šta sve LEČI!
Džigericu iseći po želji, može i celi komadi. Na ulju prodinstati 10 minuta pa je pustiti da se zapeče i posoliti. Izvaditi pa u tu masnoću ubaciti luk na rebarce kao i beli luk.
Pržiti minut dva. pa preliti džigericu. Služiti toplo.