ЛАЖНА САРМА КОЈА ПРИЧА НЕКОЛИКО ЈЕЗИКА! Ово је сјајан рецеп са којим ћете УШТЕДЕТИ ВРЕМЕ, а укус ће бити ЈОШ БОЉИ (ВИДЕО)
Покренуће вам сва чула!
Уколико немате времена да спремате сарму, а једе вам се, овај рецепт је мало једноставнија и бржа, а подједнако укусна варијанта.
Потребно је:
- 1 главица киселог купуса
- 250 гр сувих ребара
- 300 г млевеног меса
- 1 већа главица црног лука
- 1 главица белог лука
- ловоров лист
- бибер у зрну
- слатка млевена и туцана љута паприка
- по жељи кашика масти или 50 мл уља
БИК покреће приватни бизнис, док ЛАВ има страшних проблема на послу: Ово је ДНЕВНИ ХОРОСКОП за 27. ФЕБРУАР
Припрема:
Лук исећи ситно па пропржити и додати млевено месо. Издинстати.
Додати мало соли, паприку једну и другу. Бели лук очистити и исећи круниније по дужини. Купус исечи на крупне коцке. Пола поређати у дубљи лонац или експрес лонац.
Преко купуса распоредити пржено млевено месо, ловоров лист, пола белог лука и пола сувих ребара. Прекрити остатком купуса. Додати ребра, бели лук и ловоров лис као и бибер у зрну по жељи.
Још мало убацити млевену и туцану љуту паприк. По жељи додати мало масти, ја нисам било ми довољно масноће. Сипати воду до висине купуса покрити и крчкати 1,5 сат на тихој ватри. Уз то испећи једну леп проју.