NEDELJNI RUČAK PO RECEPTU SEKE ALEKSIĆ: Napravite POSNE PUNJENE PAPRIKE, ovaj sastojak im daje poseban ukus
09.10.2022.
11:56
Komentari (0)
Idealan predlog za ručak!
Pevačica Seka Aleksić sa svojom porodicom živi u skladu sa hrišćanskim pravilima. Tako, Seka poštuje i Vaskršnji post, kojem su prilagođena i jela na njenoj trpezi. Ovog puta Seka predlaže recept za ukusno jelo koje ovih dana često priprema porodici.
PODMLAĐUJE I NEGUJE KOŽU: Ovaj BESPLATNI trik za negu lica često zaboravljamo, a koristi ga i Jelena Đoković
PODMLAĐUJE I NEGUJE KOŽU: Ovaj BESPLATNI trik za negu lica često zaboravljamo, a koristi ga i Jelena Đoković
BUBE KRVOPIJE HARAJU SRBIJOM: Ukoliko vas neka od njih slučajno ujede, doživećete AGONIJU
BUBE KRVOPIJE HARAJU SRBIJOM: Ukoliko vas neka od njih slučajno ujede, doživećete AGONIJU
Potrebno je: 8 paprika, 500 g pšenice, 3 čena belog luka, 100 g paradajza, 300 g praziluka, pola kašičice slatke paprike i bosiljak.
Priprema: Sitno iseckajte praziluk, a paradajz isecite na kockice. Zatim izdinstajte beli luk i slatku papriku, pa dodajte prethodno skuvano i samleveno žito. Začinite po ukusu, dodajte malo bosiljka i pripremljenom smesom napunite paprike. Složite ih u pleh ili vatrostalnu posudu, prekrijte folijom i pecite 30 minuta na 180 stepeni.