НЕДЕЉНИ РУЧАК ПО РЕЦЕПТУ СЕКЕ АЛЕКСИЋ: Направите ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ, овај састојак им даје посебан укус
09.10.2022.
11:56
Коментари (0)
Идеалан предлог за ручак!
Певачица Сека Алексић са својом породицом живи у складу са хришћанским правилима. Тако, Сека поштује и Васкршњи пост, којем су прилагођена и јела на њеној трпези. Овог пута Сека предлаже рецепт за укусно јело које ових дана често припрема породици.
ПОДМЛАЂУЈЕ И НЕГУЈЕ КОЖУ: Овај БЕСПЛАТНИ трик за негу лица често заборављамо, а користи га и Јелена Ђоковић
ПОДМЛАЂУЈЕ И НЕГУЈЕ КОЖУ: Овај БЕСПЛАТНИ трик за негу лица често заборављамо, а користи га и Јелена Ђоковић
БУБЕ КРВОПИЈЕ ХАРАЈУ СРБИЈОМ: Уколико вас нека од њих случајно уједе, доживећете АГОНИЈУ
БУБЕ КРВОПИЈЕ ХАРАЈУ СРБИЈОМ: Уколико вас нека од њих случајно уједе, доживећете АГОНИЈУ
Потребно је: 8 паприка, 500 г пшенице, 3 чена белог лука, 100 г парадајза, 300 г празилука, пола кашичице слатке паприке и босиљак.
Припрема: Ситно исецкајте празилук, а парадајз исеците на коцкице. Затим издинстајте бели лук и слатку паприку, па додајте претходно скувано и самлевено жито. Зачините по укусу, додајте мало босиљка и припремљеном смесом напуните паприке. Сложите их у плех или ватросталну посуду, прекријте фолијом и пеците 30 минута на 180 степени.