NISI RASPOLOŽENA ZA KUVANJE? Za ručak ili večeru spremi ovu BRZINSKU TESTENINU
Brzo i lako!
Vreme je da se vratimo u rutinu nakon praznika i da krenemo sa izvršavanjem obaveza. Slobodnog vremena je manje, a osim toga bilo bi dobro jesti laganiju i zdraviju hranu nakon obilnih prazničnih ručkova i večera, zato danas donosimo recept za jedan brzinski i zdravi ručak - testeninu sa tunjevinom.
Sastojci:
- 400 g testenine
- 4 kašičice maslinovog ulja
- 3 kašičice naseckanog peršuna
- 2 čena belog luka i 1 mala čili papričica
- 450 g pasiranog paradajza
- 400 g tune u ulju iz konzerve
- So, biber i začini po želji
Snima se NASTAVAK SERIJE „SE*S I GRAD“: Fanovi razočarani - OMILJENA GLUMICA NEĆE UČESTVOVATI
Uvereni ste da ne živite SEDELAČKI NAČIN ŽIVOTA? Pročitajte ovo i proverite
Evo zašto muškarcima treba duža pauza između odnosa - I NIJE ONO ŠTO MISLITE
Priprema: Prvo skuvajte testeninu prema uputstvu, pa kada je gotova sačuvajte malo vode u kojoj se kuvala. U tiganju zagrejte maslinovo ulje i propržite dve kašičice seckanog peršuna, beli luk i čili. Mešajte povremeno, a kada sve omekša dodajte paradajz i kuvajte još nekoliko minuta. Na kraju dodajte tunu, so, biber i začine po želji. Dodajte nekoliko šoljica vode u kojoj se kuvala testenina i ostavite na laganoj vatri još nekoliko minuta. Kada je sve gotovo umešajte testeninu u umak i posipajte ostatak seckanog peršuna.