НИСИ РАСПОЛОЖЕНА ЗА КУВАЊЕ? За ручак или вечеру спреми ову БРЗИНСКУ ТЕСТЕНИНУ
Брзо и лако!
Време је да се вратимо у рутину након празника и да кренемо са извршавањем обавеза. Слободног времена је мање, а осим тога било би добро јести лаганију и здравију храну након обилних празничних ручкова и вечера, зато данас доносимо рецепт за један брзински и здрави ручак - тестенину са туњевином.
Састојци:
- 400 г тестенине
- 4 кашичице маслиновог уља
- 3 кашичице насецканог першуна
- 2 чена белог лука и 1 мала чили папричица
- 450 г пасираног парадајза
- 400 г туне у уљу из конзерве
- Со, бибер и зачини по жељи
Снима се НАСТАВАК СЕРИЈЕ „СЕ*С И ГРАД“: Фанови разочарани - ОМИЉЕНА ГЛУМИЦА НЕЋЕ УЧЕСТВОВАТИ
Уверени сте да не живите СЕДЕЛАЧКИ НАЧИН ЖИВОТА? Прочитајте ово и проверите
Ево зашто мушкарцима треба дужа пауза између односа - И НИЈЕ ОНО ШТО МИСЛИТЕ
Припрема: Прво скувајте тестенину према упутству, па када је готова сачувајте мало воде у којој се кувала. У тигању загрејте маслиново уље и пропржите две кашичице сецканог першуна, бели лук и чили. Мешајте повремено, а када све омекша додајте парадајз и кувајте још неколико минута. На крају додајте туну, со, бибер и зачине по жељи. Додајте неколико шољица воде у којој се кувала тестенина и оставите на лаганој ватри још неколико минута. Када је све готово умешајте тестенину у умак и посипајте остатак сецканог першуна.