Gurmanski zalogajčići: Domaći mini burgeri (RECEPT)
15.02.2020.
12:12
Komentari (0)
Oduševićete se!
Lepi na oko, a ukusniji od burgera u popularnim lancima brze hrane...
Da prste poližeš: Bataci u medu i paradajz sosu (RECEPT)
Da prste poližeš: Bataci u medu i paradajz sosu (RECEPT)
DIJETA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Za 4 nedelje 9 kilograma manje! Voditeljka otkrila u čemu je TAJNA (RECEPT)
DIJETA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Za 4 nedelje 9 kilograma manje! Voditeljka otkrila u čemu je TAJNA (RECEPT)
Napravite sočnu i kremastu kajganu: Kada joj dodate ovaj jeftini sastojak, ona dobija savršen ukus
Napravite sočnu i kremastu kajganu: Kada joj dodate ovaj jeftini sastojak, ona dobija savršen ukus
Sastojci:
- 600 g mlevenog mesa
- so
- biber
- 2 kašike ulja
- 12 malih zemički
- 4 kašike senfa
- 4 kašike kečapa
- 12 listova salate
- 2 velika paradajza
- 12 malih kriški kačkavalja
Priprema:
Mleveno meso pomešati sa solju i biberom. Oblikovati 12 malih pljeskavica. Gril tiganj premezati uljem i zagrejati. Zemičke prepoloviti i kratko prepeći na tiganju.
Zatim ih premazati senfom i kečapom. Paradajz iseći na 12 tanjih kolutova. U zemičke staviti listove salate i paradajz. Pljeskavice peći u tiganju, po 5 minuta s obe strane.
Na kraju, na svaku staviti po 1 krišku sira, da se sir polako otopi. Staviti pljeskavice u pecivo i odmah služiti.
Ljuta pileća krilca sa medom: Pikantno jelo koje istog trena budi sva vaša čula! (RECEPT)
Ljuta pileća krilca sa medom: Pikantno jelo koje istog trena budi sva vaša čula! (RECEPT)
Potreban vam je oštar nož, ali ne znate kako da ga naoštrite? Tajna je u keramičkoj šolji!
Potreban vam je oštar nož, ali ne znate kako da ga naoštrite? Tajna je u keramičkoj šolji!
SJAJAN TRIK BEZ HEMIJE: Uz pomoć OVA DVA sastojka kupatilo će vam BLISTATI!
SJAJAN TRIK BEZ HEMIJE: Uz pomoć OVA DVA sastojka kupatilo će vam BLISTATI!