Гурмански залогајчићи: Домаћи мини бургери (РЕЦЕПТ)
15.02.2020.
12:12
Коментари (0)
Одушевићете се!
Лепи на око, а укуснији од бургера у популарним ланцима брзе хране...
Да прсте полижеш: Батаци у меду и парадајз сосу (РЕЦЕПТ)
Да прсте полижеш: Батаци у меду и парадајз сосу (РЕЦЕПТ)
ДИЈЕТА ДУШИЦЕ ЈАКОВЉЕВИЋ: За 4 недеље 9 килограма мање! Водитељка открила у чему је ТАЈНА (РЕЦЕПТ)
ДИЈЕТА ДУШИЦЕ ЈАКОВЉЕВИЋ: За 4 недеље 9 килограма мање! Водитељка открила у чему је ТАЈНА (РЕЦЕПТ)
Направите сочну и кремасту кајгану: Када јој додате овај јефтини састојак, она добија савршен укус
Направите сочну и кремасту кајгану: Када јој додате овај јефтини састојак, она добија савршен укус
Састојци:
- 600 г млевеног меса
- со
- бибер
- 2 кашике уља
- 12 малих земички
- 4 кашике сенфа
- 4 кашике кечапа
- 12 листова салате
- 2 велика парадајза
- 12 малих кришки качкаваља
Припрема:
Млевено месо помешати са сољу и бибером. Обликовати 12 малих пљескавица. Грил тигањ премезати уљем и загрејати. Земичке преполовити и кратко препећи на тигању.
Затим их премазати сенфом и кечапом. Парадајз исећи на 12 тањих колутова. У земичке ставити листове салате и парадајз. Пљескавице пећи у тигању, по 5 минута с обе стране.
На крају, на сваку ставити по 1 кришку сира, да се сир полако отопи. Ставити пљескавице у пециво и одмах служити.
Љута пилећа крилца са медом: Пикантно јело које истог трена буди сва ваша чула! (РЕЦЕПТ)
Љута пилећа крилца са медом: Пикантно јело које истог трена буди сва ваша чула! (РЕЦЕПТ)
Потребан вам је оштар нож, али не знате како да га наоштрите? Тајна је у керамичкој шољи!
Потребан вам је оштар нож, али не знате како да га наоштрите? Тајна је у керамичкој шољи!
СЈАЈАН ТРИК БЕЗ ХЕМИЈЕ: Уз помоћ ОВА ДВА састојка купатило ће вам БЛИСТАТИ!
СЈАЈАН ТРИК БЕЗ ХЕМИЈЕ: Уз помоћ ОВА ДВА састојка купатило ће вам БЛИСТАТИ!