Napravite sočnu i kremastu kajganu: Kada joj dodate ovaj jeftini sastojak, ona dobija savršen ukus
14.02.2020.
08:53
Komentari (0)
Oduševićete se!
Kajgana je mnogima omiljeno jelo i većina zna sama da je napravi.
SJAJAN TRIK BEZ HEMIJE: Uz pomoć OVA DVA sastojka kupatilo će vam BLISTATI!
SJAJAN TRIK BEZ HEMIJE: Uz pomoć OVA DVA sastojka kupatilo će vam BLISTATI!
Svaka žena treba da je ima u ormaru: Evo na koje načine nositi belu košulju
Svaka žena treba da je ima u ormaru: Evo na koje načine nositi belu košulju
Da prste poližeš: Bataci u medu i paradajz sosu (RECEPT)
Da prste poližeš: Bataci u medu i paradajz sosu (RECEPT)
Možda niste znali, ali dovoljan je jedan sastojak, koji uvek imamo u frižideru, kako bi kajgana bila savršeno sočna i kremasta. A to je kisela pavlaka!
Na svako jaje ide po jedna kašika kisele pavlake. Jaja prvo treba pomešati sa začinima, pa tek onda dodati pavlaku.
U tiganju rastopite maslac i zagrejte, a potom sipajte umućena jaja. Neka se stvrdnu bez mešanja, pa tek onda okrenite kajganu.
Pavlaka će kajganu učiniti kremastom.
Početni korak u sređivanju kuhinje: Ovim predmetima nije mesto ispod sudopere
Početni korak u sređivanju kuhinje: Ovim predmetima nije mesto ispod sudopere
Potreban vam je oštar nož, ali ne znate kako da ga naoštrite? Tajna je u keramičkoj šolji!
Potreban vam je oštar nož, ali ne znate kako da ga naoštrite? Tajna je u keramičkoj šolji!
EMOCIJE I STAVOVI NA OSNOVU GOVORA TELA: Gestikulacija i pokreti ruku otkrivaju sve o karakteru
EMOCIJE I STAVOVI NA OSNOVU GOVORA TELA: Gestikulacija i pokreti ruku otkrivaju sve o karakteru