Направите сочну и кремасту кајгану: Када јој додате овај јефтини састојак, она добија савршен укус
14.02.2020.
08:53
Коментари (0)
Одушевићете се!
Кајгана је многима омиљено јело и већина зна сама да је направи.
СЈАЈАН ТРИК БЕЗ ХЕМИЈЕ: Уз помоћ ОВА ДВА састојка купатило ће вам БЛИСТАТИ!
СЈАЈАН ТРИК БЕЗ ХЕМИЈЕ: Уз помоћ ОВА ДВА састојка купатило ће вам БЛИСТАТИ!
Свака жена треба да је има у ормару: Ево на које начине носити белу кошуљу
Свака жена треба да је има у ормару: Ево на које начине носити белу кошуљу
Да прсте полижеш: Батаци у меду и парадајз сосу (РЕЦЕПТ)
Да прсте полижеш: Батаци у меду и парадајз сосу (РЕЦЕПТ)
Можда нисте знали, али довољан је један састојак, који увек имамо у фрижидеру, како би кајгана била савршено сочна и кремаста. А то је кисела павлака!
На свако јаје иде по једна кашика киселе павлаке. Јаја прво треба помешати са зачинима, па тек онда додати павлаку.
У тигању растопите маслац и загрејте, а потом сипајте умућена јаја. Нека се стврдну без мешања, па тек онда окрените кајгану.
Павлака ће кајгану учинити кремастом.
Почетни корак у сређивању кухиње: Овим предметима није место испод судопере
Почетни корак у сређивању кухиње: Овим предметима није место испод судопере
Потребан вам је оштар нож, али не знате како да га наоштрите? Тајна је у керамичкој шољи!
Потребан вам је оштар нож, али не знате како да га наоштрите? Тајна је у керамичкој шољи!
ЕМОЦИЈЕ И СТАВОВИ НА ОСНОВУ ГОВОРА ТЕЛА: Гестикулација и покрети руку откривају све о карактеру
ЕМОЦИЈЕ И СТАВОВИ НА ОСНОВУ ГОВОРА ТЕЛА: Гестикулација и покрети руку откривају све о карактеру