Specijalitet iz rerne: Pečene krmenadle sa suvim šljivama i krompirom (RECEPT)
02.03.2020.
09:34
Komentari (0)
Isprobajte...
Pripremite nešto sasvim drugačije i oduševite goste.
Domaćice, zagrejete margarin na sobnoj temperaturi za tili čas - EVO I KAKO!
Domaćice, zagrejete margarin na sobnoj temperaturi za tili čas - EVO I KAKO!
Sigurno i vi grešite: Evo kako se pravilno čuva maslinovo ulje
Sigurno i vi grešite: Evo kako se pravilno čuva maslinovo ulje
Potrebno je:
- 500 g krompira
- 50 g suvih šljiva
- 400 g pečuraka
- 100 g pančete
- 4 manje svinjske krmenadle
- kašika masti
- so, biber
- suvi biljni začin
Očistite krompir srednje veličine, isecite na polovine, posolite, pa stavite u mašću podmazan pleh. Očistite pečurke, stavite suvi začin i malo bibera, pa ih pomešajte sa krompirom.
Potom dodajte suve šljive, slaninicu iseckanu na krupnije delove, preko poređajte krmenadle, pospite suvim biljnim začinom, sipajte 100 ml vode i stavite da se peče 45 minuta na 200 stepeni. Pečeno služite uz salatu.
Da bude ukusna kao u piceriji: Izbegnite ovu grešku kada pravite domaću picu
Da bude ukusna kao u piceriji: Izbegnite ovu grešku kada pravite domaću picu
Svi su se pitali "Da li čaj može da se pokvari?", a OVAJ odgovor niko nije očekivao!
Svi su se pitali "Da li čaj može da se pokvari?", a OVAJ odgovor niko nije očekivao!
Starinska torta: Dobitna kombinacija čokolade i pudinga (RECEPT)
Starinska torta: Dobitna kombinacija čokolade i pudinga (RECEPT)
BLAGOSLOV ZA NEPCE: Napravite domaći burek kao iz pekare! (RECEPT)
BLAGOSLOV ZA NEPCE: Napravite domaći burek kao iz pekare! (RECEPT)