Специјалитет из рерне: Печене крменадле са сувим шљивама и кромпиром (РЕЦЕПТ)
02.03.2020.
09:34
Коментари (0)
Испробајте...
Припремите нешто сасвим другачије и одушевите госте.
Домаћице, загрејете маргарин на собној температури за тили час - ЕВО И КАКО!
Домаћице, загрејете маргарин на собној температури за тили час - ЕВО И КАКО!
Сигурно и ви грешите: Ево како се правилно чува маслиново уље
Сигурно и ви грешите: Ево како се правилно чува маслиново уље
Потребно је:
- 500 г кромпира
- 50 г сувих шљива
- 400 г печурака
- 100 г панчете
- 4 мање свињске крменадле
- кашика масти
- со, бибер
- суви биљни зачин
Очистите кромпир средње величине, исеците на половине, посолите, па ставите у машћу подмазан плех. Очистите печурке, ставите суви зачин и мало бибера, па их помешајте са кромпиром.
Потом додајте суве шљиве, сланиницу исецкану на крупније делове, преко поређајте крменадле, поспите сувим биљним зачином, сипајте 100 мл воде и ставите да се пече 45 минута на 200 степени. Печено служите уз салату.
Да буде укусна као у пицерији: Избегните ову грешку када правите домаћу пицу
Да буде укусна као у пицерији: Избегните ову грешку када правите домаћу пицу
Сви су се питали "Да ли чај може да се поквари?", а ОВАЈ одговор нико није очекивао!
Сви су се питали "Да ли чај може да се поквари?", а ОВАЈ одговор нико није очекивао!
Старинска торта: Добитна комбинација чоколаде и пудинга (РЕЦЕПТ)
Старинска торта: Добитна комбинација чоколаде и пудинга (РЕЦЕПТ)
БЛАГОСЛОВ ЗА НЕПЦЕ: Направите домаћи бурек као из пекаре! (РЕЦЕПТ)
БЛАГОСЛОВ ЗА НЕПЦЕ: Направите домаћи бурек као из пекаре! (РЕЦЕПТ)