Zdravo, ukusno i brzo: Krem čorba od praziluka (RECEPT)
02.04.2020.
11:58
Komentari (0)
Oduševićete se.
Gotova za 30 minuta:
Dajte mu još jednu šansu: Genijalan trik da sačuvate smežurano voće i povrće
Dajte mu još jednu šansu: Genijalan trik da sačuvate smežurano voće i povrće
KAJA OSTOJIĆ DOMAĆICA: Pokazala KAKO pravi pitu sa sirom i zeljem - prste da poližete! (VIDEO)
KAJA OSTOJIĆ DOMAĆICA: Pokazala KAKO pravi pitu sa sirom i zeljem - prste da poližete! (VIDEO)
PO BAKINOM RECEPTU: Napravite najukusniju pogaču bez kvasca
PO BAKINOM RECEPTU: Napravite najukusniju pogaču bez kvasca
Sastojci:
- 400 grama praziluka
- 200 gr krompira
- 1 čen belog luka
- 1 litar bujona
- 50 ml slatke pavlake
- so
- biber
- timijan
- maslac
Postupak:
Praziluk dobro operi i naseckajte.
Dinstajte naseckani praziluk i beli luk na maslacu, pazeći da beli luk ne zagori.
Posolite, pobiberite i dodajte timijan.
Nakon pet minuta, kada se praziluk termički obradi, dodajte bujon , te krumpir koji ste ogulili i naseckali na malene kockice.
Pustite da kuva dok krompir ne omekša.
Kada je krumpir skuvan, sklonite supu s vatre.
Štapnim mikserom izmiksajte povrće kako biste dobila gustu supu, te je vratite na laganu vatru.
Dodajte pavlaku, te pustite da kuha još samo minut do dva.
Supu možete poslužiti i sa kašičicom kisele pavlake.
BRZO I JEDNOSTAVNO: Pohovani sir iz rerne bogatog ukusa
BRZO I JEDNOSTAVNO: Pohovani sir iz rerne bogatog ukusa
NEVEROVATAN OBROK! Lažni burek od makarona (RECEPT)
NEVEROVATAN OBROK! Lažni burek od makarona (RECEPT)
Tost sa puterom i još 5 "jutarnjih" namirnica ne treba jesti pre 10 ujutru: Zalepiće se za vaš stomak
Tost sa puterom i još 5 "jutarnjih" namirnica ne treba jesti pre 10 ujutru: Zalepiće se za vaš stomak
KAO IZ RESTORANA: Zapečena testenina bolonjeze (RECEPT)
KAO IZ RESTORANA: Zapečena testenina bolonjeze (RECEPT)
Imate brašna, nemate kvasca? Setite se ovog starog srpskog recepta
Imate brašna, nemate kvasca? Setite se ovog starog srpskog recepta