Здраво, укусно и брзо: Крем чорба од празилука (РЕЦЕПТ)
02.04.2020.
11:58
Коментари (0)
Одушевићете се.
Готова за 30 минута:
Дајте му још једну шансу: Генијалан трик да сачувате смежурано воће и поврће
Дајте му још једну шансу: Генијалан трик да сачувате смежурано воће и поврће
КАЈА ОСТОЈИЋ ДОМАЋИЦА: Показала КАКО прави питу са сиром и зељем - прсте да полижете! (ВИДЕО)
КАЈА ОСТОЈИЋ ДОМАЋИЦА: Показала КАКО прави питу са сиром и зељем - прсте да полижете! (ВИДЕО)
ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: Направите најукуснију погачу без квасца
ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: Направите најукуснију погачу без квасца
Састојци:
- 400 грама празилука
- 200 гр кромпира
- 1 чен белог лука
- 1 литар бујона
- 50 мл слатке павлаке
- со
- бибер
- тимијан
- маслац
Поступак:
Празилук добро опери и насецкајте.
Динстајте насецкани празилук и бели лук на маслацу, пазећи да бели лук не загори.
Посолите, побиберите и додајте тимијан.
Након пет минута, када се празилук термички обради, додајте бујон , те крумпир који сте огулили и насецкали на малене коцкице.
Пустите да кува док кромпир не омекша.
Када је крумпир скуван, склоните супу с ватре.
Штапним миксером измиксајте поврће како бисте добила густу супу, те је вратите на лагану ватру.
Додајте павлаку, те пустите да куха још само минут до два.
Супу можете послужити и са кашичицом киселе павлаке.
БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО: Поховани сир из рерне богатог укуса
БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО: Поховани сир из рерне богатог укуса
НЕВЕРОВАТАН ОБРОК! Лажни бурек од макарона (РЕЦЕПТ)
НЕВЕРОВАТАН ОБРОК! Лажни бурек од макарона (РЕЦЕПТ)
Тост са путером и још 5 "јутарњих" намирница не треба јести пре 10 ујутру: Залепиће се за ваш стомак
Тост са путером и још 5 "јутарњих" намирница не треба јести пре 10 ујутру: Залепиће се за ваш стомак
КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Запечена тестенина болоњезе (РЕЦЕПТ)
КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Запечена тестенина болоњезе (РЕЦЕПТ)
Имате брашна, немате квасца? Сетите се овог старог српског рецепта
Имате брашна, немате квасца? Сетите се овог старог српског рецепта