KOMPLET RUČAK "NA BRZAKA": Priredite sebi OBILNU I UKUSNU gozbu kakvu vam serviraju po RESTORANIMA (3 RECEPTA)
Ko još želi da provede ceo dan u kuhinji?
Iako svi obožavamo da nam trpeza bude obilna i raznolika, ipak nije je baš lako napraviti.
Zato vam mi donosimo čak 3 recepta za komplet ručak - supu, krompir i meso direktno iz Bakine kuhinje!
DVA znaka su u POTPUNOM DISBALANSU - bolje da danas NE ustaju iz kreveta! Ovo je DNEVNI HOROSKOP za 26.01
ŠOK SAZNANJE - TAJNI BRAK ZORICE I MITRA: "Bio mi je kao BRAT, zarađivali smo džakove para..."
Deluju kao SITNICE, ali menjaju ČITAVU FIGURU: Uz pomoć ovih TRIKOVA izgledaćete VIŠE, MRŠAVIJE I IMAĆETE VIŠE SAMOPOUZDANJA
Potrebno za meso
1 par pilećih šnicli
- 3 jaja
- mrvice iz kese
- mrvice svežeg hleba
- so biber
- ulje
- začini
Potrebno za restovan krompir:
- 600 gr krompira
- 1 glavica crnog luka
- začin suvi ili samo so
- crvena ml. paprika
- ulje
- biber
Potrebno za čorbu:
- 1,2 l vode
- 200 ml kuvanog paradajza
- peršunov list
- 1 kašika maslinovog ulja
- soli i malo suvog začina
- testenina po izboru
Priprema:
Meso iseći na šnicle pa izlupati. Posoloti, pobiberiti i posuti začinom, zatin provući kroz brašno, umućena jaja i prezle.
Pržiti u dubokom ulju sa obe strane da porumeni na tihoj vatri, poklopljene.
Krompir oguliti, skuvati, pa iseći na kocke. Luk iseckati propržiti pa dodati crvenu mlevenu papriku, mleveni biber i so. Sve izmešati.
U šerpu sipati vodu, dodati paradajz i ulje posoliti.
Kad provri, dodati testeninu po želji. Kad se skuva dodati peršunov list.
Prijatno!