КОМПЛЕТ РУЧАК "НА БРЗАКА": Приредите себи ОБИЛНУ И УКУСНУ гозбу какву вам сервирају по РЕСТОРАНИМА (3 РЕЦЕПТА)
Ко још жели да проведе цео дан у кухињи?
Иако сви обожавамо да нам трпеза буде обилна и разнолика, ипак није је баш лако направити.
Зато вам ми доносимо чак 3 рецепта за комплет ручак - супу, кромпир и месо директно из Бакине кухиње!
ДВА знака су у ПОТПУНОМ ДИСБАЛАНСУ - боље да данас НЕ устају из кревета! Ово је ДНЕВНИ ХОРОСКОП за 26.01
ШОК САЗНАЊЕ - ТАЈНИ БРАК ЗОРИЦЕ И МИТРА: "Био ми је као БРАТ, зарађивали смо џакове пара..."
Делују као СИТНИЦЕ, али мењају ЧИТАВУ ФИГУРУ: Уз помоћ ових ТРИКОВА изгледаћете ВИШЕ, МРШАВИЈЕ И ИМАЋЕТЕ ВИШЕ САМОПОУЗДАЊА
Потребно за месо
1 пар пилећих шницли
- 3 јаја
- мрвице из кесе
- мрвице свежег хлеба
- со бибер
- уље
- зачини
Потребно за рестован кромпир:
- 600 гр кромпира
- 1 главица црног лука
- зачин суви или само со
- црвена мл. паприка
- уље
- бибер
Потребно за чорбу:
- 1,2 л воде
- 200 мл куваног парадајза
- першунов лист
- 1 кашика маслиновог уља
- соли и мало сувог зачина
- тестенина по избору
Припрема:
Месо исећи на шницле па излупати. Посолоти, побиберити и посути зачином, затин провући кроз брашно, умућена јаја и презле.
Пржити у дубоком уљу са обе стране да порумени на тихој ватри, поклопљене.
Кромпир огулити, скувати, па исећи на коцке. Лук исецкати пропржити па додати црвену млевену паприку, млевени бибер и со. Све измешати.
У шерпу сипати воду, додати парадајз и уље посолити.
Кад проври, додати тестенину по жељи. Кад се скува додати першунов лист.
Пријатно!