BEZ PEČENJA I KUVANJA: Krempita lažna, ukus originalan, a GOTOVA ZA TAČNO POLA SATA (RECEPT)
Mnogi tvrde da lepšu poslasticu nisu nikad jeli
Spoj koji se topi u ustima čine krem od vanile s dodatkom citrusa, pavlake za šlag s belom čokoladom i hrskavo lisnato testo. Verovali ili ne ova torta priprema se za svega 30 minuta.
VEŽBE ZA ODLIČAN IZGLED MIRJANE KARANOVIĆ: Ima 65 godina, a za njenu top formu zaslužan je OVAJ trening
MILICA PAVLOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Zbog OVE fotke pevačice gore mreže! (FOTO)
Potrebno je:
- 4 jaja
- 4 kašike šećera
- 4 kašike brašna
- 2 pudinga
- šećer za puding
- 2 vanilin šećera
- 500 ml mleka
- 1/2 praška za pecivo
- 2 kašike ulja
Priprema:
Umutiti belanca sa 4 kašike šećera, dodati brašno sa praškom za pecivo i ulje. Sve dobro izjednačiti. Pleh podmazati uljem i posuti brašnom.
Testo podeliti na dva dela. Sipati pola pa izravnati. Peći na 200 stepeni C oko 6-7 minuta. Za to vremene skuvati puding, zasladiti po želji, dodati vanilin šećer.
Vruć puding sipati preko ispečenog biskvita, a preko njega rasporediti ostatak testa. Peći još 15 minuta na 200 stepeni C.
Po želji posuti prah šećer, preliti čokoladom ili dodati šlag.