Jelena Karleuša ima recept za NAJBOLJI BIFTEK sa samo 4 sastojka - Zakleta VEGANKA pripremala MESO u svom domu
Ishrana Jelene Karleuše je specifična
Jelena Karleuša je uz pomoć korigovane ishrane uspela da smrša 10 kilograma i dovede svoju figuru do perfekcije. Karleuša je poznata kao veliki zagovornik veganske ishrane.
"Godinama sam se zbog stresa prežderavala i nabacila dosta kilograma", rekla je sama za Hit Informer ranije.
"Jednog dana sam se probudila i rekla: 'Dosta je! Tvoje telo nije kanta za đubre.' Potražila sam pomoć nutricionistkinje, koja je ispravila sve moje greške i počela sam zdravo da se hranim", objasnila je pevačica.
Ne jede meso, minimumom životinjskih proteina u obliku jaja, ribe i mlečnih proizvoda, a jede mnogo voća i povrća. Kako je jednom prilikom istakla, nikada nije popila kafu, a pije minimum tri litra vode dnevno, dok slatkiše prezire.
Međutim, jedan video snimak iz prošlosti dokaz je da se pevačica hranila potpuno drugačije. Tada je za jednu emisiju na TV Pink pripremala biftek sa prilogom.
Biftek sa šampinjonima
Sastojci:
- 4 teleće šnicle bez masnoće
- manje pakovanje putera
- srednja čaša belog vina
- tri kašike vegete
- nekoliko čenova belog luka
- 400 g pečuraka
- pavlaka
Priprema:
U tiganj stavite pola maslaca ili ulje. Dodajte očišćen i iseckan beli luk, preko koga ćete položiti šnicle začinjene vegetom. Ako su velike za tiganj, prepolovite ih pre nego što ih stavite na vatru. Tiganj s teletinom stavite na zagrejanu ringlu i poklopite na 20 minuta. U međuvremenu dodajte vino, pa ponovo poklopite.
Dok se meso krčka pripremite pečurke. Operite ih, začinite vegetom, sipajte u manju šerpu sa ostatkom putera i propržite. Pred kraj dodajte pavlaku i ostavite na vatri još nekoliko minuta.
Da li vam se više dopada nekadašnji ili sadašnji način ishrane Jelene Karleuše?