Јелена Карлеуша има рецепт за НАЈБОЉИ БИФТЕК са само 4 састојка - Заклета ВЕГАНКА припремала МЕСО у свом дому
Исхрана Јелене Карлеуше је специфична
Јелена Карлеуша је уз помоћ кориговане исхране успела да смрша 10 килограма и доведе своју фигуру до перфекције. Карлеуша је позната као велики заговорник веганске исхране.
"Годинама сам се због стреса преждеравала и набацила доста килограма", рекла је сама за Хит Информер раније.
"Једног дана сам се пробудила и рекла: 'Доста је! Твоје тело није канта за ђубре.' Потражила сам помоћ нутриционисткиње, која је исправила све моје грешке и почела сам здраво да се храним", објаснила је певачица.
Не једе месо, минимумом животињских протеина у облику јаја, рибе и млечних производа, а једе много воћа и поврћа. Како је једном приликом истакла, никада није попила кафу, а пије минимум три литра воде дневно, док слаткише презире.
Међутим, један видео снимак из прошлости доказ је да се певачица хранила потпуно другачије. Тада је за једну емисију на ТВ Пинк припремала бифтек са прилогом.
Бифтек са шампињонима
Састојци:
- 4 телеће шницле без масноће
- мање паковање путера
- средња чаша белог вина
- три кашике вегете
- неколико ченова белог лука
- 400 г печурака
- павлака
Припрема:
У тигањ ставите пола маслаца или уље. Додајте очишћен и исецкан бели лук, преко кога ћете положити шницле зачињене вегетом. Ако су велике за тигањ, преполовите их пре него што их ставите на ватру. Тигањ с телетином ставите на загрејану ринглу и поклопите на 20 минута. У међувремену додајте вино, па поново поклопите.
Док се месо крчка припремите печурке. Оперите их, зачините вегетом, сипајте у мању шерпу са остатком путера и пропржите. Пред крај додајте павлаку и оставите на ватри још неколико минута.
Да ли вам се више допада некадашњи или садашњи начин исхране Јелене Карлеуше?