Domaći KISELI KUPUS GOTOV za sat: Priprema se lako, BEZ kuvanja vode i PRETAKANJA (VIDEO)
Pun je vitamina C, zato ga je dobro imati za zimnicu...
Za sve one kojima je omiljena zimska salata, kiseli kupus pronašli smo fenomenalan recept za kišeljenje kupusa bez pretakanja. Potrebne su vam tvrde glavice kupusa veće i manje kako biste imali raznih veličina. Očistite prvi sloj kupusa koji se baca, jer se kupus ne pere, a zatim odstranite i korenje.
Zatim ređate glavice po četiri u jedan red, a u međuprostor između glavica koji ostane prazan, stavljajte polutke glavica.
BILA JE MUŠKARAC!? Za ovu POZNATU PEVAČICU tvrde da je MENJALA POL, mnogi su bili zaljubljeni u nju
NOVI SKANDAL TRESE KRALJEVSKU PORODICU - Megan Markl i princ Hari u centru zbivanja, nema pomirenja nakon smrti kraljice
U 10 litara vode stavite 300 grama soli, mešati dok se ne istopi, a zatim preliti kupus. Ponovo pripremiti istu smesu i prelivati sve dok i poslednja glavica ne bude prekrivena vodom.
Kupus mora da bude u toploj prostoriji, da bi se ukiselio.
U nastavku vam dajemo pet saveta za savršeni kiseli kupus.