Recept za ovaj SUPER LAK I JEFTIN ČOKOLADNI KOLAČ otkrila nam je baka Jela: Pravi se NEOPISIVO BRZO, a toliko je UKUSAN da se uvek pravi dupla mera
27.09.2023.
07:44
Komentari (0)
Ovo je tradicionalni kolač u srpskim kućama i uvereni smo da ste ga bar jednom probali ili pripremali, ali nikada nije na odmet obnoviti gradivo
Potrebno je:
- 3-4 jaja
- 1/2 šolje od 200gr šećera
- 70 ml ulja
- 200 ml jogurta
- 2 šolje brašna
- 1 puding o vanile ili slatke pavlake
- 1 prašak za pecivo
- po želji korica limuna
- 150 gr čokolade lomljene
PUNJENO BELO MESO IZ RERNE! Spremite piletinu po receptu iz bakine kuhinje, hranljivo, ukusno i DIJETALNO (VIDEO)
PUNJENO BELO MESO IZ RERNE! Spremite piletinu po receptu iz bakine kuhinje, hranljivo, ukusno i DIJETALNO (VIDEO)
Pozdravite JESEN najpoznatijim SRPSKIM JELOM: Baka Jela donosi savršen recept za SLADAK KUPUS SA REBARCIMA, a DEKU je bacila na posao
Pozdravite JESEN najpoznatijim SRPSKIM JELOM: Baka Jela donosi savršen recept za SLADAK KUPUS SA REBARCIMA, a DEKU je bacila na posao
Priprema:
Umutiti jaja, dodati brašno i puding sa praškom za pecivo prosejano. Dodati ulje, jogurt i izlomljenu čokolade. Sve izjednačiti i sipati u pleh 24 cm prečnika obložen pek papirom. Peći na 200 stepeni C oko 40 minuta, pa posuti prah šećerom zamirisan vanilin šećerom.