Рецепт за овај СУПЕР ЛАК И ЈЕФТИН ЧОКОЛАДНИ КОЛАЧ открила нам је бака Јела: Прави се НЕОПИСИВО БРЗО, а толико је УКУСАН да се увек прави дупла мера
27.09.2023.
07:44
Коментари (0)
Ово је традиционални колач у српским кућама и уверени смо да сте га бар једном пробали или припремали, али никада није на одмет обновити градиво
Потребно је:
- 3-4 јаја
- 1/2 шоље од 200гр шећера
- 70 мл уља
- 200 мл јогурта
- 2 шоље брашна
- 1 пудинг о ваниле или слатке павлаке
- 1 прашак за пециво
- по жељи корица лимуна
- 150 гр чоколаде ломљене
ПУЊЕНО БЕЛО МЕСО ИЗ РЕРНЕ! Спремите пилетину по рецепту из бакине кухиње, хранљиво, укусно и ДИЈЕТАЛНО (ВИДЕО)![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2023/09/26/fdsfaas.jpg?itok=BPatvOoS)
![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2023/09/26/fdsfaas.jpg?itok=BPatvOoS)
ПУЊЕНО БЕЛО МЕСО ИЗ РЕРНЕ! Спремите пилетину по рецепту из бакине кухиње, хранљиво, укусно и ДИЈЕТАЛНО (ВИДЕО)
Поздравите ЈЕСЕН најпознатијим СРПСКИМ ЈЕЛОМ: Бака Јела доноси савршен рецепт за СЛАДАК КУПУС СА РЕБАРЦИМА, а ДЕКУ је бацила на посао![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2023/09/25/379658093_329112879634828_455111777595888427_n.jpg?itok=Jp8Jk-_U)
![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2023/09/25/379658093_329112879634828_455111777595888427_n.jpg?itok=Jp8Jk-_U)
Поздравите ЈЕСЕН најпознатијим СРПСКИМ ЈЕЛОМ: Бака Јела доноси савршен рецепт за СЛАДАК КУПУС СА РЕБАРЦИМА, а ДЕКУ је бацила на посао
Припрема:
Умутити јаја, додати брашно и пудинг са прашком за пециво просејано. Додати уље, јогурт и изломљену чоколаде. Све изједначити и сипати у плех 24 цм пречника обложен пек папиром. Пећи на 200 степени Ц око 40 минута, па посути прах шећером замирисан ванилин шећером.