PUNJENO BELO MESO IZ RERNE! Spremite piletinu po receptu iz bakine kuhinje, hranljivo, ukusno i DIJETALNO (VIDEO)
26.09.2023.
09:50
Komentari (0)
Idealan predlog za današnji ručak!
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za punjeno belo meso.
Potrebno je:
- pileće grudi
- 2 kašičice začina za piletinu
- soja sos
- 1 manja crvena sveža paprika
- 1 manji paradajz
- 1/2 crnog luka
- 3 čena belog luka
- 2 kuvana jaja
- 1 puna kašika senfa ili majoneza
- 1 puna kašika pavlake
- 50 gr na kocke feta sira
- 50 gr struganog kačkavalja
- soli, bibera
- persunov list
Pomaže kod PROBAVNIH i problema sa BUBREZIMA - Idealna užina u toku JESENI, NE GOJI, puna je vitamina i minerala
Pomaže kod PROBAVNIH i problema sa BUBREZIMA - Idealna užina u toku JESENI, NE GOJI, puna je vitamina i minerala
"Otkako sam otkrio VATRENI NAPITAK, ni dana više nisam bio prehlađen" - Sve SASTOJKE već IMATE u kuhinji
"Otkako sam otkrio VATRENI NAPITAK, ni dana više nisam bio prehlađen" - Sve SASTOJKE već IMATE u kuhinji
Priprema:
Meso zaseći na pola ne sasvim pa za zarezati na kocke. Posoliti pobiberiti i staviti začina za piletinu.
Ubaciti soja sosa malo ulja i sve izjednačiti. Staviti u pleh oblozen pek papirom. U činiju staviti seckanu papriku, seckan paradajz, beli luk izdrobljen, crni luk sitno sečen, kuva jaja isečena na kocke, pavlaku, senf, posoliti i sve izjednačiti. Podeljiti na pola pa staviti na svaki komad mesa. Odozgo zavrsiti sa rendanim sirom. Peći na 200 stepeni C oko 40-45 minuta.
Ceo recept pogledajte na videu u prilogu.