ПУЊЕНО БЕЛО МЕСО ИЗ РЕРНЕ! Спремите пилетину по рецепту из бакине кухиње, хранљиво, укусно и ДИЈЕТАЛНО (ВИДЕО)
26.09.2023.
09:50
Коментари (0)
Идеалан предлог за данашњи ручак!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за пуњено бело месо.
Потребно је:
- пилеће груди
- 2 кашичице зачина за пилетину
- соја сос
- 1 мања црвена свежа паприка
- 1 мањи парадајз
- 1/2 црног лука
- 3 чена белог лука
- 2 кувана јаја
- 1 пуна кашика сенфа или мајонеза
- 1 пуна кашика павлаке
- 50 гр на коцке фета сира
- 50 гр струганог качкаваља
- соли, бибера
- персунов лист
Помаже код ПРОБАВНИХ и проблема са БУБРЕЗИМА - Идеална ужина у току ЈЕСЕНИ, НЕ ГОЈИ, пуна је витамина и минерала
Помаже код ПРОБАВНИХ и проблема са БУБРЕЗИМА - Идеална ужина у току ЈЕСЕНИ, НЕ ГОЈИ, пуна је витамина и минерала
"Откако сам открио ВАТРЕНИ НАПИТАК, ни дана више нисам био прехлађен" - Све САСТОЈКЕ већ ИМАТЕ у кухињи
"Откако сам открио ВАТРЕНИ НАПИТАК, ни дана више нисам био прехлађен" - Све САСТОЈКЕ већ ИМАТЕ у кухињи
Припрема:
Месо засећи на пола не сасвим па за зарезати на коцке. Посолити побиберити и ставити зачина за пилетину.
Убацити соја соса мало уља и све изједначити. Ставити у плех облозен пек папиром. У чинију ставити сецкану паприку, сецкан парадајз, бели лук издробљен, црни лук ситно сечен, кува јаја исечена на коцке, павлаку, сенф, посолити и све изједначити. Подељити на пола па ставити на сваки комад меса. Одозго заврсити са ренданим сиром. Пећи на 200 степени Ц око 40-45 минута.
Цео рецепт погледајте на видеу у прилогу.