JEFTINO, ZDRAVO I PREUKUSNO! Ovo je recept za najmekšu i najsočniju DŽIGERICU - tražiće se tanjir VIŠE (VIDEO)
20.02.2022.
08:16
Komentari (0)
Prste da poližeš!
Za one koji su ljubitelji iznutrica, džigerica predstavlja pravu poslasticu.
Uz sezonsku salatu i (pire) krompir, vaš ručak će biti kompletan za male pare, a uz ovaj recept će se tražiti i tanjir više.
Ovsene PAHULJICE mnogi BIRAJU za DORUČAK: Evo kako one zapravo UTIČU na organizam i ZDRAVLJE
Ovsene PAHULJICE mnogi BIRAJU za DORUČAK: Evo kako one zapravo UTIČU na organizam i ZDRAVLJE
Krvna SLIKA NIJE DOBRA ukoliko POKAZUJE ove VREDNOSTI: Evo kako da TUMAČITE NALAZ, najbitniji parametri
Krvna SLIKA NIJE DOBRA ukoliko POKAZUJE ove VREDNOSTI: Evo kako da TUMAČITE NALAZ, najbitniji parametri
UDAJU SE, A OVO KRIJU OD MUŽA: Prosečna žena ovo nikad ne kaže partneru
UDAJU SE, A OVO KRIJU OD MUŽA: Prosečna žena ovo nikad ne kaže partneru
Potrebno je:
- 500 gr svinjske džigerice
- 2 kašike brašna
- ulje
- soli
Priprema:
Džigericu iseći na tanke komade pa je uvaljati u brašno. Pržiti u ulju poklopljenu.
Ostaviti na laganoj vatri da porumeni, potom je okrenite pred kraj i posolite. Sevirajte sa pire krompirom i sezonskom salatom.