НАХРАНИТЕ ЧЕТВОРО ЗА 200 ДИНАРА: Пилећа капама - пролећна радост
13.04.2015.
10:01
Коментари (0)
Нема пролећнијег јела од оног у коме се нађу млад лук, млад спанаћ и свеже зеље.
Потребно:
- пилетина (по жељи - батаци, бело месо, ситнеж…)
- ½ кг спанаћа
- 1 веза зеља
- 1 веза младог лука
Припрема:
Пробајте и супу "Тортелине – парадајз - спанаћ"!
Спанаћ, зеље и млади лук очистити, опрати и ситно исецкати. Пржити на врелом уљу док не испари сва вода. Зачинити сољу и мешавином зачина. Пилетину уваљати у брашно и пржити у другом суду, а када одмекне додати зелениш. Динстати још 10-ак минута.
НАПОМЕНА: Сва јела означена са "Рецепти за 200 динара" могу коштати толико (па и мање) у току сезоне узгоја одређеног поврћа.