РОШТИЉ УПРКОС ЈЕСЕНИ: Ражњићи са паприком
24.10.2014.
10:06
Коментари (0)
Распалите макар електрични рошиљ или на грил тигању дозовите укус лепог времена.
Потребно:
- 500г филеа (свињски или телећи)
- 2 паприке (1 црвена, 1 зелена)
- 2 главице црног лука
- алева паприка, бибер, со
- маст
Припрема:
Засладити се воћним ражњићима са чоколадним фондијем
Месо исећи на мало веће коцке. Паприку и лик исећи на четвртине. На штапиће за ражњиће наизменично набадати састојке. Посолити, побиберити и зачинити млевеном паприком. Ражњиће испржити са свих страна на загрејаној масти или на електричном роштиљу.
Сервирати уз препечен хлеб или барени пиринач и умаке.