Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan
Burek
Новотарије у производњи пецива, од начина припреме до залеђивања па експрес печења, које су годинама већ на цени у многим пекарама, нису могле да уђу, ни за трен, у радњу Митра Тешића (67), у центру Бање Ковиљаче, који је у пекарском послу скоро пола века, држећи се древне рецептуре и давно наученог начина прављења бурека, пита и других врста пецива.
Пошаљи