БОГОВСКИ КРОМПИР: Када се ОВАКО прави, биће ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ!
Тајна је у једном састојку.
Када је спремање кромпира у питању, многи мисле да је довољно само ставити га у рерну и испећи. Наравно, уколико сте у великој журби, и то ће бити довољно, међутим, ако само издвојите 10-ак минута више, добићете кромпир за којим ће сви полудети.
Начин припреме је следећи:
Кромпир огулите и оставите да одстоји у чинији напуњеној водом. У међувремену, исецкајте чешањ белог и црвеног лука, па то помешајте са мало вегете. У тепсију сипајте мало уља и ставите је у загрејану рерну, како би се уље угрејало.
Док се уље загрева, извадите кромпир из воде, исеците га "на чамчиће", крупније комаде, па њега уваљајте у мало карија. Управо овај састојак даје потпуно другу димензију кромпиру. Чак иако нисте претерани љубитељ, ова верзија ће вам се највероватније свидети.
Када се уље загрејало, додајте лук, сачекајте минут и убаците кромпир, а тепсију прекријте алуминијумском фолијом.
Пеците око 40 минута, на 200 степени, мада време може и да варира у зависности од рерне (проверите да вам не загори или ако видите да још није готово, допеците).
Овакав кромпир, одлично иде када се једе са мало павлаке или киселим млеком.
Уживајте!
Спремите му ОВАЈ РУЧАК, а за дезерт очекујте БОМБАСТИЧНИ СЕКС!