Ништа укусније нисте пробали! СОЧНА ПОХОВАНА ПИЛЕТИНА по бакином рецепту - Брзи ручак за целу породицу (ВИДЕО)
19.02.2023.
11:30
Коментари (0)
Лако се спрема, а у укус ћете се заљубити!
Брза и једноставна припрема која даје одличан ручак за целу породицу.
Потребно је:
пилећег меса
зачин за пилетину
суви зачин
мл. бибер
2 кашике гранула белог лука
1 кашике киселе павлаке
2 кашике мајонеза
2 јаја
2 кашике брашна
Припрема:
Месо исецкати на ситне коцкице додати зачин за пилетину, суви зачин, бибер, бели лук, киселу павлаку, мајонез, јаја, брашно и све измешати.
У тигањ сипати уље па кад се загреје, кашиком вадити пилетину и стављати у тигањ на гомилице, и мало притиснути. Поклопити и пржити на тихој ватри око 30 минута, те окретати повремено да порумени. Пржену пилетину извадити на папир да упије вишак масноће.