БЛАГОСЛОВ ЗА НЕПЦЕ: Направите домаћи бурек као из пекаре! (РЕЦЕПТ)
Испробајте!
Одушевиће вас овај рецепт!

Да буде укусна као у пицерији: Избегните ову грешку када правите домаћу пицу

ТРУДНИЦА МЕДИЦИНСКО ЧУДО: Отишла на први ултразвук, а оно што су лекари видели ОСТАВИЛО ИХ ЈЕ У ЧУДУ! (ФОТО)

Сви су се питали "Да ли чај може да се поквари?", а ОВАЈ одговор нико није очекивао!
- 1/2 кг дебљих кора
- 300 - 500 г сира
- 250 мл воде
- 125 мл уља
- по потреби со
1. У дубљи суд помешати воду и уље и посолити. Биће потребно да пре сваког прскања кора промешате ову течност јер се уље издваја.
2. Округлу тепсију подмазати уљем и ставити 2 коре чији крајеви треба да прелазе ивице тепсије тј. да висе са стране. Попрскати мешавином уља и воде.
3. Остатак кора поделити на групице од по 3 коре.
4. Узети 3 коре и ставити их у тепсију једну преко друге гужвајуци их да могу да стану па трећу попрскати и посути измрвљеним сиром.
5. Поновити ово и са осталим корама осим последње 3.
6. Прву од те три ставити нагузвану у тепсију и попрскати.
7. Ставити и претпоследњу кору. И њу попрскати и ставити остатак сира.
8. Ставити и последњу кору и попрскати мешавином воде и уља.
9. Оне крајеве који висе са стране сада пребацити преко последње коре затварајуци бурек и попрскати течношћу.
10. Пећи у рерни загрејаној на 180 степени док фино не порумени.

Право је легло бактерија: Ево колико често треба мењати даску за сечење

Гурмански залогајчићи: Домаћи мини бургери (РЕЦЕПТ)

Кувана пшеница обавезна је у јеловнику: Ево како да је припремите

Супер идеје за брз и здрав доручак: Ове намирнице одличан су избор за почетак дана