Идеја за ручак: Запечене шпагете са пилетином у кремастом сосу од печурака (РЕЦЕПТ)
Укусно и једноставно!
Немате идеју шта више да спремите за ручак? Ево сјајног рецепта који ће се свима допасти!
Откривамо: Шта радити с фрижидером када нестане СТРУЈЕ?
Флеке од хемијске оловке скида млеко: Најбољи трикови за чишћење одеће без прања!
Омиљена посластица нашег детињства: Добош торта (РЕЦЕПТ)
- Једне пилеће груди
- 400 грама шпагета
- 250 грама чедар сира
- Једна мања црвена паприка
- Једна мања зелена паприка
- Кашичица соли
- ¼ кашичице бибера
- Кесица крем супе од печурака
- Главица белог лука
Загрејте рерну на 180 степени.
Сипајте воду у шерпу и ставите да проври. Затим у то додајте пилетину и пустите да ври неколико минута, затим смањите на средњу јачину и кувајте око пола сата.
Извадите месо из воде и сачувајте две шоље воде у којој је кувано месо. Када се скувано месо охлади, рукама га чупкајте да бисте добили ситне комаде.
Шпагете скувајте у истој води у којој сте кували пилетину, а затим их спојите са пилетином, скуваном супом од печурака, 150 грама чедар сира, исецканом паприком, луком, посолите и побиберите. У то додајте и једну шољу пилећег бујона који сте сачували, а по потреби додајте и још.
Све састојке ставите у плех и одозго нарендајте преосталих 100 грама сира, па пеците око 45 минута – уколико сир почне да "црни" раније, ставите фолију одозго.
Важно је да остане сочно и укусно: Колико дуго се месо пече у рерни
Оригиналан рецепт за босанско тесто за пите: Ево како да вам испадну танке и прозирне
ПАЛАЧИНКЕ КОЈЕ ЋЕТЕ ОБОЖАВАТИ: Ово је тајни састојак наших бака
Брзи ручак за целу породицу: Мусака од броколија и шунке (РЕЦЕПТ)
ОРИГИНАЛАН рецепт за слаткиш из снова: Направите њујоршки чизкејк