Најбољи летњи дезерт: Ледени пудинг колач без коре
16.07.2017.
06:15
Коментари (0)
Прсте да полижеш!
Следећа посластица идеална је за вреле летње дане.
Постаните краљица плаже: Овај модел шешира пристаје баш свим женама
Ледени пудинг колач једноставан је и брз за припрему.
Фил 1: Скувати два пудинга од чоколаде према упутству (дакле, са литром млека и око 100 г шећера). Скувану густу смесу улити у дубљу тепсију коју сте претходно навлажили водом.
Фил 2: У 1 литар воде додати 300 г шећера (може и мало мање, ако волите мање слатке посластице). Кад проври, додати 2 степ сока, са укусом по жељи, после полако додати 2 шољице гриза. Кад се све скува и згусне, излити преко прохлађеног пудинга. Одозго посути мрвицама чоколаде и какаом.
Добро охладити и послужити.