Оброк готов за 20 минута: Овако спремљена пилетина је најмеканија (РЕЦЕПТ)
17.03.2020.
08:26
Коментари (0)
Идеално јело.
Пилетина спремљена на овај начин је веома мекана и укусна, уверите се и сами!
НАДУТОСТ, ПРОМЕНЕ РАСПОЛОЖЕЊА: Ово су СИМПТОМИ ЗАВИСНОСТИ од шећера и ВРЕМЕ је да СМАЊИШ унос!
НАДУТОСТ, ПРОМЕНЕ РАСПОЛОЖЕЊА: Ово су СИМПТОМИ ЗАВИСНОСТИ од шећера и ВРЕМЕ је да СМАЊИШ унос!
Једноставни савети за одржавање одеће: Како уклонити мрље од чоколаде
Једноставни савети за одржавање одеће: Како уклонити мрље од чоколаде
КИНЕСКИ САВЕТИ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ КУЋЕ И ЧИШЋЕЊЕ! Надлежне институције издале јасна упутства!
КИНЕСКИ САВЕТИ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ КУЋЕ И ЧИШЋЕЊЕ! Надлежне институције издале јасна упутства!
Састојци:
- Четири пилећа филеа;
- Со и бибер по укусу;
- Кашика зачинског биља (рузмарин, першун...);
- Две кашике маслиновог уља;
- 60 милилитара јабуковог сирћета;
- 55 грама хладног путера (исећи на коцкице);
- Кашика воде (по потреби).
Припрема:
Поспите пилетину сољу и бибером.
У дубљем тигању загрејте уље на ватри средње јачине, док не почне да кључа. Затим у то ставите месо, поспите зачинским биљем, и оставите да се пржи око 5-6 минута, па је окрените на другу страну и оставите око пет минута да се крчка.
Затим у тигањ додајте јабуково сирће и путер, па благо протресите тигањ да се путер растопи, и оставите да се све заједно крчка још 2-3 минута. Уколико је сос превише густ, додајте кашику-две воде.
Ово је специјалитет: Пита као пуњене слане палачинке (РЕЦЕПТ)
Ово је специјалитет: Пита као пуњене слане палачинке (РЕЦЕПТ)
РАПСОДИЈА УКУСА: Пуњена прашка шунка са сиром! (РЕЦЕПТ)
РАПСОДИЈА УКУСА: Пуњена прашка шунка са сиром! (РЕЦЕПТ)
Увукао вам се дувански дим у гардеробу? Ево шта сада да радите...
Увукао вам се дувански дим у гардеробу? Ево шта сада да радите...
ЛАГАНО, УКУСНО, ЈЕФТИНО: Ово је рецепт за САВРШЕН РУЧАК са пилећим месом!
ЛАГАНО, УКУСНО, ЈЕФТИНО: Ово је рецепт за САВРШЕН РУЧАК са пилећим месом!