Ослободите се непријатног задаха: Како да једете лук и не мислите да ли ће вам смрдети из уста!
Пробајте и овако.
Познато је колико су црни и бели лук значајни у исхрани, али многи људи избегавају да једу ово поврће због јаког и непријатног мириса.
СЈАЈАН ТРИК: Залијте парадајз и друге биљке МЛЕКОМ, резултати ће вас запањити!
Ускладите вежбање с менструалним циклусом: Добићете сјајне резултате!
Очистите прозоре БЕЗ КРПЕ: Једна ствар у кући помоћи ће вам у томе
Ипак, слободно уживајте у младом луку, а ево и неколико савета како да се брзо решите лошег задаха после његовог конзумирања.
У освежавању даха помажу јабука, која се препоручује после јела, јабуково сирће (размутите 1-2 кашичице сирћета у мало воде и попијте) и мента коју треба жвакати у свежем стању.
Једна студија је показала да састав сирове или печене јабуке, зелене салате или менте може да освежи дах након што поједемо бели или црни лук, пишу новости.
Одлично средство за неутрализацију непријатног задаха је и першун, а једино што треба да урадите јесте да сажваћете неколико листића.
Лош задах ефикасно елиминишу ротквице, јака лимунада без шећера и зелени чај који је пожељно попити са медом.
Код непријатног задаха помаже и млеко које би требало пити током и после јела, и то оно пуномасно.
Домаћи песто сос: Лако, брзо и примењиво на 100 начина (РЕЦЕПТ)
Да ли знате како се правилно одржава четкица за зубе? На ОВОМ месту никако не смете да је држите!
Откривамо: Ово воће избељује одећу до непрепознатљивости
ЧЕКАЛЕ СМО И ДОЧЕКАЛЕ! Чувена италијанска козметика стигла у Србију, до краја јула и попусти
ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ "ЖЕНСКА МРЕЖА"? Свакој од нас је потребна да бисмо сачувале здрав дух