Овај ТРИК ЗА ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ ућиниће их ДУПЛО УКУСНИЈИМ - Ево у чему је цака!
Како преноси "Пункуфер", мађарски кувари саветују и да сачувате мало сланине за надев и помешате је са смесом меса и пиринча.
Пуњене паприке, омиљено традиционално јело које се припрема у готово сваком дому, једноставно је скувати, али постоје неки трикови и кораци којих се треба држати како би испале савршене.
Прва ствар коју можете "надоградити" је умак од парадајза у којем се кувају. Уместо да му додајете воду, користите темељац или вишак бистре супе од меса и поврћа. Осим тога, нарежите мало сланине на коцкице, испржите и додајте у умак.
Никад брже и лепше! Да ли сте већ пробали КРОФНЕ ИЗ РЕРНЕ? (РЕЦЕПТ)
Да ли је боље бити САМ ИЛИ У ВЕЗИ?! Ево шта су људи о томе рекли
НЕ КРЕЋЕШ СЕ ДОВОЉНО? На овај начин ДНЕВНО МОЖЕШ НАПРАВИТИ 10 000 корака - а да ни не изађеш из куће
Ако сте љубитељ љуте хране, слободно можете додати и мало љуте папричице. Сви ови додаци даће посебну арому и паприке ће бити још укусније. Како преноси "Пункуфер", мађарски кувари саветују и да сачувате мало сланине за надев и помешате је са смесом меса и пиринча. Још један супер додатак који ће дати мало другачији укус је уље или намаз са аромом белог лука - додајте једну кашичицу у надев.