Ovaj TRIK ZA PUNJENE PAPRIKE ućiniće ih DUPLO UKUSNIJIM - Evo u čemu je caka!
Kako prenosi "Punkufer", mađarski kuvari savetuju i da sačuvate malo slanine za nadev i pomešate je sa smesom mesa i pirinča.
Punjene paprike, omiljeno tradicionalno jelo koje se priprema u gotovo svakom domu, jednostavno je skuvati, ali postoje neki trikovi i koraci kojih se treba držati kako bi ispale savršene.
Prva stvar koju možete "nadograditi" je umak od paradajza u kojem se kuvaju. Umesto da mu dodajete vodu, koristite temeljac ili višak bistre supe od mesa i povrća. Osim toga, narežite malo slanine na kockice, ispržite i dodajte u umak.
Nikad brže i lepše! Da li ste već probali KROFNE IZ RERNE? (RECEPT)
Da li je bolje biti SAM ILI U VEZI?! Evo šta su ljudi o tome rekli
NE KREĆEŠ SE DOVOLJNO? Na ovaj način DNEVNO MOŽEŠ NAPRAVITI 10 000 koraka - a da ni ne izađeš iz kuće
Ako ste ljubitelj ljute hrane, slobodno možete dodati i malo ljute papričice. Svi ovi dodaci daće posebnu aromu i paprike će biti još ukusnije. Kako prenosi "Punkufer", mađarski kuvari savetuju i da sačuvate malo slanine za nadev i pomešate je sa smesom mesa i pirinča. Još jedan super dodatak koji će dati malo drugačiji ukus je ulje ili namaz sa aromom belog luka - dodajte jednu kašičicu u nadev.