РАПСОДИЈА УКУСА: Пуњена прашка шунка са сиром! (РЕЦЕПТ)
09.03.2020.
08:51
Коментари (0)
Лако!
Овај једноставни рецепт ће вас одушевити!
Идеја за доручак: Домаћинске пројице са поврћем (РЕЦЕПТ)

Идеја за доручак: Домаћинске пројице са поврћем (РЕЦЕПТ)
Заведите храном! Рецепти из љубавне кухиње који никад не оману

Заведите храном! Рецепти из љубавне кухиње који никад не оману
Со чисти шпорет од загорелог шећера: Ево како да изгледа као нов

Со чисти шпорет од загорелог шећера: Ево како да изгледа као нов
Састојци:
- 8 листова прашке шунке
- 150 г качкаваља
- 2 јајета
- 100 г брашна
- 150 г презли
- 3 дл тартар соса
- 2 дл уља
Припрема:
1. Сир исећи на 8 штапића те на сваки лист прашке шунке (правоугаоног облика) ставити по један.
2. Бочне странице шунке савити 1 цм према унутрашњости, а потом уроловати.
3. Филовану, роловану шунку уваљати у брашно, затим у умућена јаја и на крају у презлу.
4. Паниране шницле пржити на врелом уљу док не порумене. Поховану пуњену шунку служити уз тартар сос.
Не бацајте кору од банане: Ево како је можете искористити

Не бацајте кору од банане: Ево како је можете искористити
Специјалитет из рерне: Печене крменадле са сувим шљивама и кромпиром (РЕЦЕПТ)

Специјалитет из рерне: Печене крменадле са сувим шљивама и кромпиром (РЕЦЕПТ)
Спрема се у само једној посуди: Најлакши рецепт за чоколадни колач

Спрема се у само једној посуди: Најлакши рецепт за чоколадни колач
НАЈСЛАЂА ПОСЛАСТИЦА СА ИСТОКА: Толико УКУСНА да ћете тражити ЈОШ!

НАЈСЛАЂА ПОСЛАСТИЦА СА ИСТОКА: Толико УКУСНА да ћете тражити ЈОШ!
Када купите брашно, обавезно урадите ОВО чим дођете кући! Осигуратје да буде безбедно за употребу!

Када купите брашно, обавезно урадите ОВО чим дођете кући! Осигуратје да буде безбедно за употребу!