РАПСОДИЈА УКУСА: Пуњена прашка шунка са сиром! (РЕЦЕПТ)
09.03.2020.
08:51
Коментари (0)
Лако!
Овај једноставни рецепт ће вас одушевити!
Идеја за доручак: Домаћинске пројице са поврћем (РЕЦЕПТ)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2016/09/22/proja.jpg?itok=56o1j8fK)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2016/09/22/proja.jpg?itok=56o1j8fK)
Идеја за доручак: Домаћинске пројице са поврћем (РЕЦЕПТ)
Заведите храном! Рецепти из љубавне кухиње који никад не оману![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2018/11/30/parvljenje-rucka.jpg?itok=dMzKsGgl)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2018/11/30/parvljenje-rucka.jpg?itok=dMzKsGgl)
Заведите храном! Рецепти из љубавне кухиње који никад не оману
Со чисти шпорет од загорелог шећера: Ево како да изгледа као нов![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/398622/profimedia-0473495265.jpg?itok=cmFlzdit)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/398622/profimedia-0473495265.jpg?itok=cmFlzdit)
Со чисти шпорет од загорелог шећера: Ево како да изгледа као нов
Састојци:
- 8 листова прашке шунке
- 150 г качкаваља
- 2 јајета
- 100 г брашна
- 150 г презли
- 3 дл тартар соса
- 2 дл уља
Припрема:
1. Сир исећи на 8 штапића те на сваки лист прашке шунке (правоугаоног облика) ставити по један.
2. Бочне странице шунке савити 1 цм према унутрашњости, а потом уроловати.
3. Филовану, роловану шунку уваљати у брашно, затим у умућена јаја и на крају у презлу.
4. Паниране шницле пржити на врелом уљу док не порумене. Поховану пуњену шунку служити уз тартар сос.
Не бацајте кору од банане: Ево како је можете искористити![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2015/02/05/banana.jpg?itok=9qD0q9K2)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2015/02/05/banana.jpg?itok=9qD0q9K2)
Не бацајте кору од банане: Ево како је можете искористити
Специјалитет из рерне: Печене крменадле са сувим шљивама и кромпиром (РЕЦЕПТ)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/08/27/profimedia-0341484015.jpg?itok=bjnMTO5H)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/08/27/profimedia-0341484015.jpg?itok=bjnMTO5H)
Специјалитет из рерне: Печене крменадле са сувим шљивама и кромпиром (РЕЦЕПТ)
Спрема се у само једној посуди: Најлакши рецепт за чоколадни колач![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/09/28/profimedia-0399136236.jpg?itok=UxPjZirD)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/09/28/profimedia-0399136236.jpg?itok=UxPjZirD)
Спрема се у само једној посуди: Најлакши рецепт за чоколадни колач
НАЈСЛАЂА ПОСЛАСТИЦА СА ИСТОКА: Толико УКУСНА да ћете тражити ЈОШ!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/01/21/profimedia-0091843317.jpg?itok=ZECx0FrJ)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/01/21/profimedia-0091843317.jpg?itok=ZECx0FrJ)
НАЈСЛАЂА ПОСЛАСТИЦА СА ИСТОКА: Толико УКУСНА да ћете тражити ЈОШ!
Када купите брашно, обавезно урадите ОВО чим дођете кући! Осигуратје да буде безбедно за употребу!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/322742/profimedia-0316993333.jpg?itok=mqPsZViP)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/322742/profimedia-0316993333.jpg?itok=mqPsZViP)
Када купите брашно, обавезно урадите ОВО чим дођете кући! Осигуратје да буде безбедно за употребу!