So čisti šporet od zagorelog šećera: Evo kako da izgleda kao nov
05.03.2020.
12:27
Komentari (0)
Moguća misija!
Šporet je uvek najteže očistiti. Ukapan ostacima skorele hrane, posebno karamelizovanim šećerom, čino se kao nemoguća misija.
Ako ste stalno UMORNI, bez energije, BOLI vas GLAVA i slabi ste – RAZLOG je verovatno GREŠKA koju mnogi od nas prave!
Ako ste stalno UMORNI, bez energije, BOLI vas GLAVA i slabi ste – RAZLOG je verovatno GREŠKA koju mnogi od nas prave!
Specijalitet iz rerne: Pečene krmenadle sa suvim šljivama i krompirom (RECEPT)
Specijalitet iz rerne: Pečene krmenadle sa suvim šljivama i krompirom (RECEPT)
Sprema se u samo jednoj posudi: Najlakši recept za čokoladni kolač
Sprema se u samo jednoj posudi: Najlakši recept za čokoladni kolač
Ali zato ići ćemo korak po korak. Navucite zaštitne rukavice. U posudu sipajte sirće i sodu bikarbonu, izazvaćemo burnu reakciju, ali sunđerom namočenim ovom smesom uklonićemo i najtvrdokornije mrlje sa ringli, ploče i rerne.
Ipak, ikao jaka, ova smesa neće mnogo učiniti kada su naslage zagorelog šećera u pitanju.
U ovom slučaju morate reagovati brzo, Dok je šećer još vreo pospite so u što većoj količini, a zatim ostatke očistite špatulom.
Starinska torta: Dobitna kombinacija čokolade i pudinga (RECEPT)
Starinska torta: Dobitna kombinacija čokolade i pudinga (RECEPT)
BLAGOSLOV ZA NEPCE: Napravite domaći burek kao iz pekare! (RECEPT)
BLAGOSLOV ZA NEPCE: Napravite domaći burek kao iz pekare! (RECEPT)
Domaćice, zagrejete margarin na sobnoj temperaturi za tili čas - EVO I KAKO!
Domaćice, zagrejete margarin na sobnoj temperaturi za tili čas - EVO I KAKO!
Zagorele naslage spadaju, sudovi se cakle: Ova smesa je čudo živo!
Zagorele naslage spadaju, sudovi se cakle: Ova smesa je čudo živo!