Zagorele naslage spadaju, sudovi se cakle: Ova smesa je čudo živo!
28.02.2020.
10:03
Komentari (0)
Sve će blistati.
Nema te osobe koja svakodnevno sprema ručak a da joj posuđe bar jednom nije zagorelo!
Ipak, rešenje da vaše šerpe i tiganji ponovo zablistaju, postoji! Treba samo da preduzmete 5 lakih koraka:
Domaćice, zagrejete margarin na sobnoj temperaturi za tili čas - EVO I KAKO!
Domaćice, zagrejete margarin na sobnoj temperaturi za tili čas - EVO I KAKO!
Sigurno i vi grešite: Evo kako se pravilno čuva maslinovo ulje
Sigurno i vi grešite: Evo kako se pravilno čuva maslinovo ulje
Prvi korak
Uzmite zagorelu posudu i napunite je vrelom vodom. Ostavite je tako jedan minut pre nego što je ispraznite.
Drugi korak
Posipajte sodu bikarbonu, pogotovo na mestima koja najviše treba oribati.
Treći korak
Preko sode bikarbode posipajte morsku so.
Četvrti korak
Preko sode bikarbone i soli pospite sirće i gledajte kako počinje da reaguje.
Peti korak
Metalnom žicom dobro oribajte zagorelu posudu, a sredstva koja ste stavili na posuđe stvoriće pastu koja će efektno očistiti sud.
Ostavite nakon ribanja u toj pasti još pet do deset minuta, pre nego što konačno isperete toplom vodom.
Da bude ukusna kao u piceriji: Izbegnite ovu grešku kada pravite domaću picu
Da bude ukusna kao u piceriji: Izbegnite ovu grešku kada pravite domaću picu
Svi su se pitali "Da li čaj može da se pokvari?", a OVAJ odgovor niko nije očekivao!
Svi su se pitali "Da li čaj može da se pokvari?", a OVAJ odgovor niko nije očekivao!
Spremaćete je iznova: Teleća čorbica koja će zagrejati i okrepiti sve goste (RECEPT)
Spremaćete je iznova: Teleća čorbica koja će zagrejati i okrepiti sve goste (RECEPT)
Starinska torta: Dobitna kombinacija čokolade i pudinga (RECEPT)
Starinska torta: Dobitna kombinacija čokolade i pudinga (RECEPT)
BLAGOSLOV ZA NEPCE: Napravite domaći burek kao iz pekare! (RECEPT)
BLAGOSLOV ZA NEPCE: Napravite domaći burek kao iz pekare! (RECEPT)