ГАЛА РУЧАК ЗА САМО 100 ДИНАРА! Потребно вам је само 15 минута припреме и 3 састојка (РЕЦЕПТ)
Обавезно испробајте.
Три неизоставне намирнице које свако домаћинство има су јаја, кромпир и лук, а ако мислите да се од овога не може направити савршен ручак од којег полазе вода на уста грдно се варате.
ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВА СА ВАГИНОМ ПОСЛЕ 35. године? Жене ће бити РАЗОЧАРАНЕ, али постоји једноставан начин да останете привлачне и секси
Може да изазове РАК ЈЕДЊАКА! Уколико КАФУ ПИЈЕШ на овај начин, озбиљно УГРОЖАВАШ ЗДРАВЉЕ!
Једе само воће и сваки месец иде на ПЛАСТИЧНУ ОПЕРАЦИЈУ: Жена са најужим струком на свету шокирала фанове изгледом, али и СВОЈИМ БИЗАРНИМ СТАВОВИМА
Овај рецепт за традиционалну шпанску тортиљу припрема се веома лако и брзо, а што је најбитније од свега, максимално штеди кућни буџет, а поврх тога, највероватније нећете ни морати да идете у набавку јер све три намирнице у већини случајева имате код куће.
Ово јело је савршено и због тога што може да се послужи као доручак, али и као ручак или вечера, у зависности уз шта је сервирате. Мада, овај шпански специјалитет је изврстан и сам по себи без икаквих додатака.
Потребни састојци:
4 кромпира
једна главица црног лука
4 јаја
уље, со, бибер
Припрема:
Ољуштите кромпир и исецкајте га на ситне коцкице или на танке кругове.
У тигањ налијте уље толико да прекрије дно и загрејте га, а потом убаците лук и кромпир. Динстајте док кромпир не омекша, а лук не потамни. Склоните са рингле и оцедите од уља, али га не бацајте.
Јаја умутите у кајгану, а потом додајте смесу кромпира и лука и добро помешајте.
Поново у тигањ сипајте уље на коме сте пржили кромпир и загрејте га, па убаците смесу од јаја, кромпира и лука. Зачините сољу и бибером по укусу. Оставите да се пржи на тихој ватри, обавезно без мешања.
Тигањ прекријте тањиром, па окрените тако да сада већ формирана тортиља остане на тањиру, а потом је вратите у тигањ, како би испекли и другу страну.