Бакин рецепт за КРОМПИРУШУ БЕЗ КОРА: Готова за ПОЛА САТА, а боље од оне класичне (РЕЦЕПТ, ВИДЕО)
16.02.2023.
09:19
Коментари (0)
Одушевиће вас и мирис и укус ове пите
Потребно је:
- 2 кромпира
- 3 јајета
- 2 кашике брашна
- 1 кашике гриза
- млевени бибер
- со
- шака першуновог листа
- 100 гр сира
- 100 гр листова качкаваља
Мама Мила одушевила рецептом: СПРЕЈ ОД 4 САСТОЈКА КОЈИ ТЕРА ПРАШИНУ ИЗ КУЋЕ - заборавићете на брисање
Мама Мила одушевила рецептом: СПРЕЈ ОД 4 САСТОЈКА КОЈИ ТЕРА ПРАШИНУ ИЗ КУЋЕ - заборавићете на брисање
ВОЋНЕ КУГЛИЦЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ - БЕЗ ПЕЧЕЊА: Чисто савршенство укуса, спремно очас посла!(РЕЦЕПТ)
ВОЋНЕ КУГЛИЦЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ - БЕЗ ПЕЧЕЊА: Чисто савршенство укуса, спремно очас посла!(РЕЦЕПТ)
Припрема:
Кромпир очистити и изрендати, па ставити у воду да одстоји мало, а затим исцедити.
Додати излупана јаја, брашно и гриз, мл. бибер, со, измрвљен сир и першунов лист сецкан.
Добро измешати .
Мањи плех премазати уљем, сипати пола, па изравнати. Поређати листове качкаваља, па другу половину сипати и изравнати.
По жељи измрвити још мало сира и пећи на 200 степени Ц 50 минута.