Бакини РЕЗАНЦИ са ШУНКОМ, сиром и краставчићима: Овај једноставни специјалитет ће вас вратити у ДЕТИЊСТВО!
20.05.2023.
08:40
Коментари (0)
Преукусни резанци са шунком
Једноставан, јефтин и брз рецепт према препоруци баке Јеле!
ВУЧИЋ У ПАНЧЕВУ: Председник се обратио пред скоро 30.000 људи - "Нећете поразити Србију и нећете добити независно Косово" (ФОТО)
ВУЧИЋ У ПАНЧЕВУ: Председник се обратио пред скоро 30.000 људи - "Нећете поразити Србију и нећете добити независно Косово" (ФОТО)
ПРЕД НАМА ПРИЈАТАН И ЛЕП ДАН: Сунчано и топло време широм Србије, а ево како ће бити у Београду, могући и ПЉУСКОВИ
ПРЕД НАМА ПРИЈАТАН И ЛЕП ДАН: Сунчано и топло време широм Србије, а ево како ће бити у Београду, могући и ПЉУСКОВИ
Потребно је:
- 250 гр широких резанаца
- 200 гр шунке
- 100 гр меког сира
- 100 гр тврдог сира
- 1 пуна кашика павлаке
- 2 кисела краставца
- 2 јаја
- 200 мл јогурта
Припрема:
Резанце скувати оставити мало тврђе. У чинију измешати сир, јаја, павлаку, краставчиће и јогурт . Ђувеч подмазати, ставити мало куваних резанаца на дно па прелити са јогуртом и сиром.
Исећи шунку на резанце па ставити 1/3 шунке. Прелити јогуртом и сиром, па ставити шунку и резанце и прелити остатком јогурта и сира. Одозго ставити остатак шунке и мало по жељи сецкане суве сланине. Пећи на 220 степени око 30 минута.