Због БОЛЕСТИ је овако ЗГОДНА: Јелена Розга открила како изгледа њен ЈЕЛОВНИК - Ево са које килаже не може да се макне
Прелепа Хрватица, откирла је по први пут како одржава своју витку, да не кажемо, девојачку линију.
Хрватска поп звезда Јелена Розга, откако се појавила на музичкој сцени привукла је велику пажњу публике и медија, не само својим вокало, интерпретацијом и песмама, већ и физичким изгледом. Одувек је важила за једну од најзгоднијих певачица, и како бисмо то волели често да назовемо - ЏЕПНУ ВЕНЕРУ.
Но, Јелени је 2006. године откривена хипертиреоза, а након тога и тахикардија. Певачица тврди да је због свог здравственог стања одржавала исту тежину дуги низ година. Ево како изгледа њен јеловник, уколико је судећи према писању медија.
Миодраг Радоњић извео жену и сина из породилишта - чувени Баћа ЧАСТИО музичаре, али да НЕ СВИРАЈУ
ПРАВИ СРЕЋНИЦИ: Ако имате ова 3 броја у датуму рођења, у марту вас очекује нешто невероватно
"ВУЛГАРНО!" Задњицу УПАКОВАЛА у ТЕСНИ КОРСЕТ који ОТКРИВА НАЈИНТИМНИЈЕ ДЕЛОВЕ - Овако нешто још нисте видели
- Моји проблеми са штитном жлездом не дају ми да се угојим ни пола килограма, али има и до генетике и до тога што живим поред мора. Штитаста жлезда понекад уме баш да ме зеза, али генерално се добро осећам. Не дам се ја, само осмех на лице и позитива - прича певачица и додаје:
- Сада је најважније да се што мање узрујавам, и због срца и због штитасте жлезде. У претходних неколико година све концерте сам отпевала без проблема захваљујући терапији и дисциплини. И даље скоро два сата могу да певам и играм са својом публиком.
Најбољи тренинг за певачицу су њени наступи
- На бини проведем неколико сати певајући и плешући, и то је одличан начин да се остане "фит" и буде у доброј кондицији. Када је почела пандемија коронавируса, морала сам да престанем да тренирам и то је био шок за моје тело. Због тога ми је, док сам била у изолацији, прорадила и штитаста жлезда. Онда ми је тренер рекао да почнем да вежбам код куће, што ми је било и корисно и потребно.
- Пазим шта једем, иако сам велики гурман. Трудим се да храна коју уносим буде лагана и здрава. Једем више пута дневно, али у мањим количинама, зато што то одговара мом организму. Некада себи дам одушка и опустим се. Волим медитеранску храну, лаганију исхрану, која садржи доста воћа, поврћа и рибе. Зими обожавам да једем печено кестење, објашњава Розга која каже да је умереност све што је потребно, а преносе медији.
Како изгледа јеловник Јелене Розге
- Доручак: Омлет са беланцима, маслинама и младим сиром
- Ручак: Супа, месо, салата
- Вечера: Риба и поврће
Србија Данас/Wanted/Пренео: А.Р.