КАКО ДА СПРЕМИТЕ хрскаву РИБУ која се не распада? Ово је све што треба да знате о томе
Уз овај трик ће корица бити хрскавија, а риба ће имати и лепши укус као и снажнију арому.
Рибу можете да испржите или да испечете у рерни, а данас откривамо трик како да је спремите тако да буде преукусна.
Помоћу једноставних трикова односно састојка, направићете хрскаву рибу која се не распада.
Овај трик је открио искусан рибар, а важи и за речну и за морску рибу.
Корица ће бити хрскавија
Пре него што кренете да је пржите, рибу прво посолите, а онда и уваљајте у кукурузни скроб.
Створиће се заштитни филм који ће спречити да она упије вишак уља. Ставите је у загрејано уље, па кад се једна страна испржи, окрените је и сипајте једну до две кашике сирћета.
Не само да ће корица бити хрскавија, него ће имати и лепши укус као и снажнију арому.
По жељи можете да додате лимун исечен на колутове, ситно сецкани бели лук и рузмарин, пише Stvarukusa.rs.