КОЛАЧ КОЈИ СВИМА УСПЕВА! Направите лењу питу на старински начин - пенаста посластица која ће вас освојити
17.10.2022.
08:36
Коментари (0)
Направите ову посластицу и сигурни смо да нећете моћи да престанете да једете
Потребно је:
- 4 јаја
- 4 кашике шећера
- корица опраног лимуна
- 50 мл уља маслиновог
- 30 мл млека
- 2 шоље брашна
- 1 прашак за пециво
- 1 ванилин шећер
- шећер у праху
- 700 гр ренданих јабука
- цимет
- 1 кашика гриза
- шећер за јабуке
ИЗНЕНАДНИ ГОСТИ? Направите ВОЋНИ КУП - кремасто САВРШЕНСТВО које ће волети све генерације (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)
ИЗНЕНАДНИ ГОСТИ? Направите ВОЋНИ КУП - кремасто САВРШЕНСТВО које ће волети све генерације (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)
Започните дан шољом овог напитка и ЗАБОРАВИТЕ НА ВИРУСЕ: Јутарњи еликсир за јак имунитет! (РЕЦЕПТ)
Започните дан шољом овог напитка и ЗАБОРАВИТЕ НА ВИРУСЕ: Јутарњи еликсир за јак имунитет! (РЕЦЕПТ)
Припрема:
Умутити јаја са шећером, додати уље, млеко, брашно са прашком за пециво све добро изједначити.
У подмазан плех сипати пола теста и изравнати. Распоредити одозго јагуке са циметом и гризом.
Сипати остатак теста, прекрити јабуке и пећи на 200 степени Ц око 45-50 мин. Сећи охлађен.