Исецкајте лук за пар секунди уз ОВА ДВА ТРИКА! Знатно ће вам олакшати припремање оброка
Ништа лакше!
Нико не воли да сецка лук, јер због његовог јаког мириса цео тај процес се заврши плакањем. Ипак, постоје трикови који ово олакшавају. Процес сецкања лука може да буде бржи, зато вам издвајамо два трика који ће овај посао да вам олакшају.
Главна мана првог трика је то што је мање прецизан од класичне француске методе. Нећете да добијете делове исте величине, ако је то и није оно што желите да постигнете. Али ако је брзина оно што вам је потребно и желите само грубо насецкани лук, можда би требало да пробате овај трик. Замените традиционални нож дужим, тањим ножем.
КОШТА МАЊЕ ОД 200 ДИНАРА: Наравите СМЕСУ која ЧИСТИ ЦРЕВА од ПАРАЗИТА, детоксикује, ПОДСТИЧЕ МРШАВЉЕЊЕ
Пулмолог одговара на сва ваша питања: Све што треба да знате о кашљу код пушача
Високи угао отежава много тога, а овако ћете и повреде да сведете на минимум. Други трик је рендање уместо сецкање лука.
Рупе на рендалици у року секунде насецкају лук у ситне комадиће. Иако су мало неравномерне, можете на брзину да пређете ножем преко њих и спремни сте за кување. Не само да је овај трик брз и лаган, оштрице на рендалици растварају делове лука што га чини мекшим и сочнијим док се кува или пече.